Helge , Snusk-Pelle och Julskyltning!



I dag hann jag att vara i stallet ett tag. Gjorde i ordning både Gnidde och Helge och sen körde vi så det yrde uppför Kolsvedjaberget. När jag var liten sa mamma och pappa att på Kolsvedjaberget i en grotta bodde Snusk-Pelle. Han tog alla barn som inte tvättade sig eller borstade tänderna. En gång hade han tagit mig så pappa fick åka ut i mörka natten och leta mig. Som tur var hittade han mig i grottan bland en massa andra lortungar och kunde ta mig hem och slänga mig i badkaret. Jag har inget minne av händelsen och det är väl för väl.

På eftermiddagen sålde jag korv och hamburgare på Julskyltningen. Jag var ingen hejare på det men det var trevligt med gott sällskap och många korvar sålde vi:)

I dag tänder jag ljus för alla dom som inte har mod nog att se sin egen del i det som sker!

Vinst!

och dessutom ett himla bra spel. Som vanligt tycker jag att Oscar är en av planens bästa och i dag är det inte för att jag är hans mamma som jag tycker så. Han var en rese och låg bakom mycket av dagens spel. 9-3 mot Västanfors, ett lag som hade bra fart under skridskorna från början. Det visade sig ganska snart att vi ändå hade ett mer samspelt lag, en vilja och passen hittade rätt klubba många gånger i dag.

Nu ska jag fira med att åka och springa på Pace!

Workingclass hero, lyssnar jag på i dag, bra låt!


Stockholm!

är en fantastisk stad som har blivit nästan mer hemma än hemma. I dag blev det kärt möte med Marielle, som var min politiska sekreterare när jag satt i riksdagen. Hon är ett stort fan av Bajen och har en stor grön-vit flagga på väggen i sitt nya rum i riksdagshuset. Runt flaggan hade hon satt en liten julgransbelysning så det var värsta stämningen där inne. Det var länge sen jag träffade henne så timmen vi hade till buds gick fortare än jag ville. Vi beslutade att jag ska höra av mig när jag ska till Stockholm. Inte bara privatkontkat utan jag behöver hjälp och stöd till arbetet i utredningen som kör igång på allvar efter helgerna.

Möte på kliniken, Andreas var sjuk och jag kände hur jag ville att han skull vara där, jag har liksom börjat vant mig med honom och det sätt han jobbar. Inget ont om Erik men han är inte Andreas.

Kväll och tänker hinna både slötittning på tv och några uppgifter till Sven-Erik.

I morgon vankas korvkokning åt 70 hungriga små skridskoåkare på Ip och sen är det match mot Västanfors.
Träffade Christoffer och Johan på Coop, Chrille på kryckor efter en stukning och en glad Johan som inte längre är avstängd p.g.a. sitt svulstiga språk. Nu du Lilian hittade jag väl ett mycket fint ord?:)


Ny Vän!


Var i Skästra i går och träffade Lena, en ny vän. Hon har skrivit många böcker, barn och ungdomsböcker och några faktaböcker. Jag behöver hjälp med mitt skrivande och hon gav mig råd om hur jag ska gå vidare. Just nu är det så fruktansvärt jobbigt att skriva, det rör upp så många smärtsamma stunder och jag återupplever allt det svarta gång på gång när jag skriver. Jag är nu, ännu mer än tidigare, överygad om att det är läkande att skriva och att det är något som är helt nödvändigt för att jag ska bli fri från alla demoner och tankar om Avgrunden.  Tänk att det finns någon som vill hjälpa mig, jag är mycket tacksam!

Kommunstyrelse hela dagen, bättre än vanligt förutom ett mycket jobbigt och irriterat ärende. Hoppas verkligen att det går att balansera på ett klokt sätt på måndag i fullmäktige.

"Tänd frimodighetens ljus i rädslans mörker, tänd rättens ljus i korruptionens mörker, tänd frihetens ljus i ofrihetens mörker !"
Bo Zetterlind

En till bra dag!



Vet inte riktigt vad som hänt men nu har det varit flera bra dagar på raken. Först till mamma i morse som fick sin morgongröt kl. 10.00. Den var kall och äcklig så dom fick hämta filmjölk i stället så att hon fick något som hon kunde svälja ner medicinen med. Hon var så borta i dag att jag inte tror att hon kände igen mig.

Möte med Gunilla på Ip, hon jobbade och slet och jag pratade:)

Lunch med Micke, min sportchef i bandyklubben. Det känns så bra att säga min sportchef eftersom Micke är den mest positiva människan jag har träffat under hela mitt liv och positiva människor är det jag behöver allra mest just nu. Jag försöker träffa honom med ojämna mellanrum och jag är alltid på gott humör när jag lämnar honom. Träff på arbetsförmedlingen som inte heller i dag hade något jobb att förmedla. Medlemsmöte i partiet fick avsluta dagen och det var också trevligt och givande. Allt har varit trevlig i dag och nu du Elin har jag väl överträffat mig själv, eller hur?


Stolt kamrat!


är jag över vår Ulla, partiets främste företrädare i länet och min kamrat och vän. Hon har under de tre år som gått slitit hårt med de, kanske svåraste frågorna i politiken, skatter och övergripande ekonomiska frågor. Hon är så insatt och så påläst att både Anders Borg och Thomas Östros får problem när Ulla är i farten. Och i farten, det är hon i lite då och då:-)

Har varit i Gävle i dag från morgon till senan kväll. Många bra möten, landstingsfrågor, personliga frågor och kongressträff. Det är alldeles fantastiskt att vi i Gävleborg ska ha partikongress nästa år. Vilken utmaning! Och valår dessutom!

Är jätteglad över återfunnen kontakt med en tidigare arbetskamrat, glad och mycket tacksam!

Det vill gärna bli bra, sa Sture!


Bra söndag!

 Första bra söndagen på 8 månader känns det som, är mycket tacksam för det. Har kört häst med Hasse i dag. Gutten och Helge två gånger uppför Kolsvedjaberget. Det störtregnade så jag blev dyblöt och genomkall. Nu får det snart bli vinter så det går att köra fort på vinterföre utan att bli blöt.

Emma och Henrik var på bio och då var Nikki hos mig för första gången. Jag pratade högt med henne och sa att mormor skulle ge henne lite mat. Då hörde jag hur konstigt det lät, det är ju min mamma som är mormor. När hon skulle sova så sjöng jag för henne om John Blund men det struntade hon i, hon ville bara ligga i min famn och titta in i kakelugnen. Och då fick hon det:)

Åkte sen till Pace.
Nu var det jättelänge sen jag tränade, först var jag förkyld och sen blev mamma dålig så det har inte blivit av. Hur jobbigt som helst, en timme på löpband och 10 maskiners styrketräning. Jag ska försöka köra 10 maskiner varje gång och variera lite så jag inte får så ont.

Tack för en bra dag!



Glad och nöjd!

Riktigt glad och nöjd är jag. Först en fantastisk valkonferens tillsammans med många otroligt duktiga och trevliga partivänner, en fröjd i dag att vara vänsterpartist. Och sen, första hemmamatchen i serien och VINST! 8-6 mot Finspång. Så i dag har jag mycket att vara glad över, tänk att få vara en del i världens bästa parti och världens bästa bandyklubb, det är väl inte illa ?
Ulla, min vän och partikamrat, blir även i fortsättningen den som ska vara vår front i valet, det val som ska leda till att den borgerliga regeringen försvinner och byts ut mot en röd-grön mer människovänlig regering!


Lasse Ohly!




I dag har jag varit i Söderhamn hela dagen tillsammans med Lasse. Flera bra besök och möten. Start på Staffansskolan och möte med gymnasieelever. En kvinnlig studievägledare berömde Lasse för hans retorik och för hans förmåga att hålla rätt nivå och att prata med eleverna om frågor som berör. Kul! Sedan bar det av till CFL, rundvandring och lunch. Efter god lunch träff med en elevgrupp som alla ville läsa upp sina betyg för att kunna söka högskuleutbildning av olika slag. Så hade vi bjudit in LO, Socialdemokraterna, Miljöpartiet och SSU och det ledde till givande och politiskt bra samtal. Lite paus och besök på ett gruppboende för ensamkommande flyktingbarn, mycket intressant. Fick veta att Söderhamn är en förebild för andra i landet och det är inte alltför ofta Gävleborg är en föregångare för andra län. Kvällen avslutades med ett offentligt möte i ABF´s lokaler. Välbesökt och många diskussionssugna åhörare.
Många trevliga partikamrater var med under dagen och alldeles speciellt härligt att träffa Aslan som jag träffar alltför sällan.  Jag fick en halsduk av honom i present och jag blev så himla glad!

Jag är previligierad som har så många kamrater i partiet och ser idag allt det goda sompolitiken ger och har gett mig!

Magont!

I dag har mamma flyttats tillbaka till sitt boende på Gullvivan. Jag får ont i magen av oro när jag tänker på hur det kan komma att bli för henne. Jag har aldrig tyckt att det känts riktigt bra sedan hon flyttade dit. Hon sitter allra oftast ensam i sin rullstol inne på sitt rum och tittar på TV, utan glagögon och utan hörapparat. Alltid när jag går därifrån får jag dåligt samvete för att hon blir ensam även om jag inte vet hur medveten hon är om saker och ting. Ibland skjutsar vi ut henne i dagrummet när vi går och lämnar henne där, då är hon i alla fall inte helt ensam.

Annars har jag varit i Gävle i dag och träffat partikamrater. I morgon blir det fler kamrater och då bland annat med "the leaer ofd the pack" Herr Ohly himself.
Det ska bli mycket trevligt!

Drogad mamma!

Min mamma har inte haft en till hjärnblödning, hon har varit totalt neddrogad! Vad säger man om det? Jag vet nu inte vad man säger men jag säger att det är för bedrövligt. Hon har fått ny stark hispamedicin som nästan ledde till att hon dog av förfiftning efter bara två veckor med den nya medicinen. Och dessutom hade dom inte berättat för mig eller Emma att dom hade bytt medicin fast vi har sagt till på skarpen att vi vill veta det. Det finns mycket att säga om äldrevården. I dag var jag så arg att jag tänkte gå och skälla på sjuksköterskan som tyckt att Nozinan är en bra och utmärkt medicin till 89-åriga tanter på dryga 30 kilo. Hoppas min syster läser lusen av henne i morgon när mamma ska tillbaka till Gulllvivan, som det heter där hon bor.
Själv ska jag till Gävle och träffa flera partikamrater, skönt med några dagars jobb!


Lilla mamma!

Har varit på sjukhuset med mamma sedan i går mitt på dagen. Hon har inte varit kontaktbar och bara sovit. Doktorn har skrivit att hon är morbund, vilket betyder döende och vi har sagt det inte ska sättas in något som förlänger hennes liv och lidande. Jag har sovit i en fåtölj i natt och Emma och Nikki i en säng som finns i mammas rum. Det är samma rum som Annika låg i så det känns bekant och lugnt. Hela natten har mamma legat blickstill och jag har bara hört hennes lugna andetag. Så plötsligt, nu på kvällskvisten vaknade hon och försökte sätta sig upp och ropade hjäälm, jäämp och liknande. Hon blev mycket orolig och ropade högt. Hon var ändå inte nåbar, det syntes i hennes ögon att det inte var någon där. Storasyster Karola ska vara där i natt så Emma och jag kan sova i våra egna sängar. Jag ska hämta Emma i morgon bitti så åker vi dit tillsammans. Även om det är sorgligt och eländigt kan jag ändå inte låta bli att tycka att det är trevligt och kärleksfullt att vara där på sjukhuset tillsammans med Emma. Det känns tryggt och skönt och vi kan berätta för varandra precis hur vi känner och vad vi tänker. Min Emma, mitt älskade barn som är så oerhört fäst vid sin mormor, min mamma. Men vi har varandra och det är så trösterikt att veta!


Lite av varje!

Hemma igen från Stokholmsresan. Många goda, nya kontakter och insikter. Först och främst ett bra möte på kliniken, 12 tappra människor som alla var där för att lära sig att på ett bättre sätt leva sitt liv. Egentligen skulle alla människor få samma möjlighet, så därför är jag priviligerad och ska tänka på det när det är tuffa stunder. 
behövde inhandla långkalsoner inför fredagens bandymatch mellan Hammarby och Sirius och mitt på Götgatan stötte jag på Bpsse Schön, mycket trevligt vill jag säga. Han berättade om sitt skrivande och om hur han planerar ge ut en bok varje halvår. Jag fick hans mobilnummer och lovade höra av mig när jag är i Stockholm. Upplyftande !
Oengagerad bandymatch på Zinken, inte alls lika egagerande nu när Oscar inte längre fanns på plan. Trevlig fortsättning på kvällen, öltält med Jonas och avslutning i hans soffa och Män som hatar kvinnor.
Lördag, Ikea med Titti och Katrin och sen var det då äntligen dax för seriestarten. Ingen rolig tillställning, Gustavsberg vann med 7-4 så nu är det till att fundera hur vi ska göra för att få till det bättre på lördag. Träffade Thomas, en gammal partvän, på läktaren och det var så himla kul. Han tycker , som så många fler, att vi måste vara kloka i samarbetet med s och mp så vi inte förlorar vår själ.
Så ringer dom från mammas boende och berättar att mamma inte är kontaktbar så jag ringer Emma och berättar. Måtte hon inte bli liggande utan att det finns barmhärtighet i världen!

Skitdag!

I dag klev jag inte upp, låg kvar i sängen ända till på eftermiddagen, fast det var kommunstyrelse. Så trött och så tungt! När jag äntligen kom ur sängen tvingade jag mig själv att hämta ved, hämta posten, tända kakelugnen och äta. Det var länge sen jag var så här låg, ingen bra dag alls!  

Försökte mig på att läsa lite och det gick bra ända till jag kom till frågorna om neuroleptika. Hittade inga svar hur jag än letade så till slut skickade jag dom svar jag hade till Sven-Erik och bad om hjälp.

I morgon ska jag till Stockholm och kliniken. Hoppas att det blir en bättre gång än sist! 

Låt inte mörkret hindra Dig att söka ljuset!

            


Bandyträff!

Nyss hemkommen från bandyträff med funktionärer och ledare, trevligt, trevligt. Nu är det bara en dryg vecka kvar till seriepremiären, hur spännnade som helst! Men först väntar Stockholm, kliniken, Zinken och Hammarby-Sirius och krogbesök med Jonas. Tung dag med efterdyningar från föreläsningen i går. Drog igång min gamla skam över hur jag lämnade pojkarna när jag flyttade. Det kommer säkert aldrig att gå över men jag kanske behöver berätta för dom hur jag känner och ge dom möjlighet att berätta och ställa frågor.
Ska föreslå det!

Författarkväll!

Har nyss kommit hem från en författarkväll med en föreläsning av Åsa Lindeborg, författare till boken Mig äger ingen. Åsa är en fantastiskt person, stark, klok och vacker som har skrivit en bok om sin uppväxt med sin pappa som var alkoholist. Boken är inte alls tung och eländig utan beskriver en rak, ärlig, kärleksfull relation mella Åsa och hennes pappa Leif. Jag känner Åsas mamma, Tanja, och därför får boken ett alldeles särskilt värde för mig. Tanja är en av mina förebilder, en lika stark, lika klok, lika vacker kvinna som sin dotter och har genom sitt politiska enagemang lärt mig att kvinnor har rätt att vara både starka, vackra och politiska. Åsa säger att hennes skrivande lett till att hon kunnat gå vidare och att hon genom det bearbetade sin uppväxt och allt det smärtsamma och jobbiga det innebar att leva med en pappa som drack. Hon bekräftar min tro på att genom att skriva och "göra klart" kan man lämna det som är tungt och hitta ett nytt perspektiv på livet. Jag blev inspirerad att skriva vidare för jag tror verkligen på att jag kan bli fri och hel genom att skriva "färdigt". Jag hade sällskap med Oscar och det var en skön, varm känska att sitta där i lugn och ro tillsammans med honom och njuta av Åsas berättelse. Jag ska gömma känslan i mitt minne och plocka fram den som ett litet ljus i mörkret.

Jag är arbetsförmedlare!

Helge är just nu den enda som får höra hur jag egentligen mår. När jag ryktar och selar honom berättar jag för honom hur jag tänker och sen sjunger jag som vanligt för honom en stund. I dag blev det faktiskt Gamle Svarten. Den lärde pappa mig när jag var lite. Han lärde mig många sånger och texterna ligger kvar i bakhuvudet och när jag hör någon av sångerna på radion så kan jag hela texten fast det var åratal sen jag hörde dom sist. Och i dag fick Helge höra Gamle Svarten, både en och två gånger. Sen körde Hasse och jag tillsammans uppför Kolsvedjaberget två gånger och både Gnidde och Helge var rejält trötta när vi kom tillbaka till Bergslyckan.
När jag kom hem skrev jag färdigt jobbansökan till jobbet som arbetsförmedare. Jag skulle bli en bra arbetsförmedlare, jag tror det. Det är verkligen ett jobb jag skulle vilja ha, tror att jag skulle kunna trivas som arbetsförmedlare. Tänk va häftigt det skulle vara när nån frågar: Var jobbar du nu för tiden då Yvonne? - Jag jobbar på Arbetsförmedlingen, skull jag svara då och då skulle den som frågade tycka att det var väl ett himla bra jobb för mig! Och då skulle jag svara att: Ja, det är det!
När jag skickat ansökan åkte jag till Pace och spran 20x100m och sen 30 minuter på trampmaskinen. Orkade inte alls som jag skulle vilja, förkylningen finns fortfarande i kroppen.
I morgon ska jag till Gävle för att träffa socialdemokraternas distriktsordförande, riksdagsman Raimo Pärsinen, det ska bli trevligt!

Jag har vunnit en Oscar!

Studiebesök på Arbetsförmedlingen i Gävle som startat ett projekt för arbetslösa ungdomra, jättebra besök med en entusiastisk, drivande kvinna som arbetade i projektet. Vidare till NPE, neuropsykiatriska enheten, också ett bra besök, fyra anställa berättade i två timmar om verksamheten som pågått sen början av 2006. Dom utreder om männsikor har ADHD och andra neuropsykiatriska störningar, mycket förberett besök och jag fick veta att ca. 3 % av befolkningen tros ha ADHD och det skulle betyda ca. 600 personer i Ljusdals kommun. Det skulle behövas både utredningar och olika projekt för att hjälpa dessa människor, ska klura ut nåt bra förslag!
Oscar ringde och berättade att Arbetsförmedlingen söker arbetsförmedlare, det ska jag söka. Jag höll nästan på att bli arbetsförmedlare en gång i tiden men då blev jag erbjuden jobbet på Nordsjö behandlingshem som jag tog i stället. Jag skulle bli en lysande arbetsförmedlare, och Oscar å´, det blir till och söka samma jobb. Men det är två tjänster så vi kan jobba där tillsammans!
Oscar, han är ett barn som alla mammor skulle vilja ha som sitt barn , men nu går ju inte det eftsrom det är jag som får vara hans mamma. Jag har verkligen vunnit en Oscar!

Brott och straff!

har jag ägnat mig åt i dag. Första träffen med den grupp som jag blivit invald i som ska se över hela påföljdssystemet. Vi är sju politiska representanter och en hel hög med experter. Ordföranden, som jag träffat många gånger förut när jag satt i Justitieutskottet, var mycket bra, lagom mycket formell och det tycker jag är bra. Utredningen ska pågå i två och ett halvt år så vi kommer att hinna träffas många fler gånger. Hann även med en fika med Ulla och det var som vanligt trevligt. En snabb visit hos Lena  från Dalarna och hälsade henne välkommen till Bollnäs när vi har valkonferens.
Det var bra känslor som väcktes att vara i riksdagshuset och nästa gång ska jag leta rätt på Johan Persson och några till.

I morgon är det ytterligare en brokig dag. Samtal hos Siv, tandläkaren, hälsa på mamma, träff med Lärarförbundet och sen skulle jag både behöva gå på AA och träna. Om jag känner mig rätt kommer jag att hinna allt, oj, glömde att jag skulle behöva städa bilen, ska ha finpassagerare på lördag.


Förbannad är jag!

Har nyss kommit hem från en helspäckad dag. Först full mötesdag med landstingsfullmäktige. Budget, avgifter och skattesats. Hur kan det finnas så många som bara pratar siffror utan något som helst politiskt innehåll? Det hade lika gärna kunnat vara en hop tjänstemän som på ett förvaltningsmässigt sätt berättat om sin verksamhet. Efter dagens debatt kan jag förstå varför det är så få människor som intresserar sig för politik.
Vänsterpartiet hade flera ideologiska ståndpunkter och det som upprör allra mest är att majoriteten nu beslutat att det ska kosta pengar att åka ambulans. Dom säger att det finns många äldre som okynnesåker men det tror jag vad jag vill om. I ett gott samhälle, där vi säger oss ha omsorg om varandra, tar man inte betalt för att åka ambulans när man är sjuk. Det strider ju helt emot allt förnuft och sans. Och dessutom ger det så pytteinkomster att i det stora hela handlar det bara om felräkningspengar. Det socialdemokratiska partiet borde skämmas att låta gamla, som sett till att vi har den välfärd vi har, betala när dom blir sjuka och behöver ta sig till sjukhus på ett tryggt sätt. Att kräva att gamla ska ha närvaron i behåll och ringa efter taxi i stället för ambulans är cyniskt och orättfärdigt, tycker jag. Jag tror att det sänder ut signaler till de gamla att dom inte är värda att åka i en bemannad sjuktransport utan är satta att spara pengar och offra sin hälsa och kanske till och med sina liv för att de beslutande tycker att dom missbrukar och ringer efter ambulans fast dom inte behöver. Jag blir både förbannad och ledsen!

Trav och Nikki!

I dag var det trav i Rättvik och vi var där med två hästar, Gutten och Gnidde. Gutten är en nordsvensk fjortonåring , Gnidde ett femårigt varmblod. Gutten är så het när han körs så jag klarar inte av att köra honom, men Gnidde, han är snäll att köra även om han ibland får för sig att han är världens största och farligaste häst. En gång bet han mig när jag hämtade honom i hagen. Smack, så hade han huggit tag i min överarm. Den blev alldelses blå och jag hade ganska ont i flera dagar. Efter det är vi goda vänner och han har aldrig bitit någon mer gång. Han är däremot ganska bestämd av sig så det går åt många pusssar för att han ska bli lugn, men det kan jag gärna bjuda på. Gnidde startade i ett svårt lopp med flera dyrdyra märkvärdiga hästar från Solvalla minsann. Han var trög från starten och låg nästan sist ändå till upploppet. Då öste han på rejält och hur det nu gick till så slutade han fyra och det var jättebra, han sänkte sitt rekord med en sekund. Om han bara kan lära sig att springa lite fortare från början så kommer han snart att vinna för första gången. Gutten, den gamle trotjänaren, ville inte alls springa fort i dag och slutade på en oplacerad plats. 
Jag hade kudde med i bilen och somnade både dit och hem. När jag blundade letade jag efter bilden av Nikki och hittade den på en gång. Hon är så himla söt, lik både sin mamma och sin pappa, och trots det söt! (:
Trött kväll och efter genomläsning av handlingarna till landstingsfullmäktige, lade jag mig före tio, ovanligt ovanligt kan jag säga.
Tänker på att jag inte hittar något jobb och måste påminna mig i dag igen:

Glöm din oro för i morgon, låt imorgon bära den! 

Äntligen snart måndag!

 Klev upp ganska tidigt för Oscar kom och hjälpte mig att bära in trädgårdsmöblerna i härbret. Sen åkte Oscar till Sandviken för att spela bandy i arenan vars namn jag aldrig någonsin kommer att nämna.  Jobbade hårt några timmar med svarsuppgifter och skickade tre svar till Sven-Erik, var ganska nöjd, hoppas även han är det, körde fast på den sista uppgiften så jag gav upp och åkte till stallet i stället. Stallet i stället lät kul, idag är jag på ett sånt humör, här svänger det vill jag lova!
Mockade i alla fyra boxarna och körde sen Helge på banan i Kaven. Han börjar kännas riktigt bra nu, han är piggare och mycket mer springglad, jag hoppas att vi snart kan kvala honom. Hur som helst så är han världens snällaste och goaste häst.
Smorde alla selar och packade två väskor med selar inför morgondagens travresa till Rättvik. Både Gutten och Gnidde ska starta, båda har tufft motstånd så vi får vara nöjd om det blir placeringar. Vi och vi? Det är ju Hasses hästar men lite är dom mina, i alla fall Gnidde och Helge. Hem och byter om till träningskläder, träff med Ulrika för gemensam träning. Löpning, trampmaskin och en runda med styrketräning, i morgon borde jag ha träningsvärk. Hem och får till den sista svarsuppgiften. Klurig fråga om den medicinska uppfattningen om ångest, inte helt lätt. Känner mig tacksam för att jag mår bättre i dag, bättre än på flera dagar. Lyssnar på Marie Fredrikssons Tro och nynnar med så gott jag kan.


Tro
Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen

Tänk vilken tur att det finns människor som hittar så bra och fina ord och som sen kan konsten att sätta ihop dom till meningar som kan ge tröst, hopp, tro och kärlek.

Tack Marie!
Och tack Jyothi för min fina blogg, den är finast!



RSS 2.0