Skadad!?

 Kom alldeles nyss ihåg varför jag inte sprang så mycket  i skogen i fjol. Rötter och stenar är inte mina bästa kompisar. Förra året ramlade jag flera gånger och skrapade upp både armbågar och knän.

I dag när jag sprang på Måga ramlade jag och slog i ena axeln och ett knä. Vågar nästan inte känna efter om det gör ont eller inte.

Eftersom det är en tur till dansbanan i Sidskogen som gäller i kväll, skulle det väl vara förargligt om knät viker sig eller, ve ocg fasa, armbågen viker sig åt håll den inte borde vika sig åt.

Får hoppas att den skrapade handlatan fick ta den största smällen men nog känns det konstigt i axeln allt.

Måste hålla mig hel till i september när det både är slutspurt i valrörelse och halvmara!

BBS Gnidde och Lotta på Bråkmakargatan!

I dag har jag kört Gnidde på Parkbanan. Attans vad det gick undan ! Gnidde fick sparra en nordsvensk häst som springer mycket saktare och jag fick jobba ganska hårt för att hålla honom jämsides.
Tänk att jag får och kan köra häst i riktig travsulky? Det är bara inte riktigt klokt vad jag kan! :-) Snart får jag säga som Lotta på Bråkmakargatan

  -  Jag kan nästan allt, utom att åka slalom!

Så är det nu inte rilktigt än med mig. Det är mycket som jag inte kan förutom att åka slalom, det erkänner jag. Men köra travhäst, det kan jag. I alla fall när det bara är en häst till och min på banan samtidigt.

Får se om jag kan få färdigt svaren på ett till kursbrev i utbildningen också? Har tänkt att jag ska komma igång med uppsatsen också innan jag går och lägger mig i kväll.

Skärp till dig nu Yvonne och sätt fart!


Livrädd!!!





Fy vad jag tycker illa om att gå till tandläkaren. Har varit och bytt ut en plomb i dag. Redan i väntrummet var jag så rädd att svetten rann efter ryggraden. Det är kanske inte så vuxet och moget att vara rädd för tandläkaren men nu är det så det är, det är den bistra sanningen.

Ljudet av borrandet gör att magen nästan vänds ut och in och jag håller mig fast i den alltför bakåtlutande stolen som om det skulle finnas risk att jag ramlade ur den. Vidrigt obehagligt!

Nu är jag så bedövad att ögat är snett och näsan känns som den sitter på fel ställe. Men utan bedövning skulle det bara inte gå. Tror att jag måste lägga mig och vila en stund, det tar på krafterna att gå till tandläkaren!


Äntligen!!!!

har jag klarat av att åka på dans! Jag har gruvat mig i två år och i går bara bestämde jag mig att nu bara skulle det ske.
Streaplers med Hasse i Färila Parken och det gick RIKTIGT BRA!! Nu har jag klarat det en gång och nästa gång går det ännu lättare. Jag till och med tyckte att det var trevligt och kul.

I dag har jag kört Hasses alla hästar. Ja, alla två :-) Hälge på Parkbanan, riktigt fort och sen Gnidde hemma på banan i Kaven. Det är det roligaste jag vet just nu, att köra häst. Pris ske lov för att Hasse låter mig stöka på och dona med hans hästar. Han är snäll den pojken!

Föresten sprang Hälge riktigt fort. Om det fortsätter så här kanske, kanske han kan starta i ett riktigt lopp innan hösten.

Nog för i dag! 


RSS 2.0