Nikki!



Jamen kan det finnás något sötare? Tycker nog att hon har vissa drag efter mormor!

Hon blir mer och mer en mycket bestämd liten dam som vet vad hon vill.

Undrar vem hon har ärvt det efter?

Jonas!



mitt vackra barn kommer snart på besök. Han har nyss kommit hem från en resa till Costa Rica och det ska bli spännande att höra hur det var där.

Det är inte så ofta vi träffas, skulle önska att det var oftare, men så blir det när han bor i Stockholm och jag i Ljusdal.

Hade nyss besök av vännen Britt-Marie och det var ett kärt återseende. Varje gång vi träffas känns det som om tiden
inte riktigt räcker till, som om det finns outtömligt mycket att prata om.

Nu ska jag förbereda mat till Jonas!

Städhjälp!



Hade jag i dag av Emma och Nikki. Först var Emma och tränade och då skulle Nikki och jag ha mormorsmys. Nu blev det inte så mycket av med det eftersom lilla Fröken inte var på sitt allra soligaste humör. Det blev mest en massa halvt hysteriska försök från mormorn att få lilla Sötnosen att inte grina efter sin mamma.

Men det gör inget, hon är lika go ändå!

Sen blev det städa av. Nu är det Påskfint på Höga och det luktar gott av städmedel. Kycklingar framtagna, ny orkide, nya pelargonier och ny badrumsmatta, Riktigt fint!

Tack snälla Emma för hjälpen, ska försöka hålla lite fint nu ett tag.

Plockade i kassar på Coop, inte riktigt klokt hur många sura människor det finns. Himla tur att dom snälla och Påskglada var så många fler!




Sen fick jag hjälp av Oscar att montera ihop en ny kontorsstol. För låg så det blir till att sitta på kuddar ett tag till!

Hann med lite snosande med Milla och Hugo.

Nu ska jag se Debatt med  Bitten!

RSS 2.0