Nytt liv!!

 
Har i dag blåst nytt liv i min blogg. Har inte haft, vare sig,  inspiration eller tid för att blogga, men det handlar nog mest om bekvämlighet, jag är lite som katten på bilden. När jag jobbar då kan jag jobba intensivt och idogt och får jättemycket gjort. Jag kan också ha många bollar i luften samtidigt, utan att tappa någon.
   När jag är ledig kan jag vara otroligt ledig, inga problem alls med att gå omkring i min One-piece hela dan. One-piece föresten. Det är väl ett otroligt fult plagg. Själv ser jag exakt ut som en Teletubbie, rund och lik ett stort blöjbarn Om man utgår från det estetiska i att bära One-piece, skulle nog ingen som kan titta sig själv i spegeln, välja detta plagg. Men så var det ju detta med känslan. :-) Känslan att bära detta plagg är Frihet. Den sitter inte åt, den är mjuk och skön, den är följsam och töjbar, den är helt enkelt ett magnifikt plagg. Jag kan tänka mig att dom som sett mig i min OP tycker att jag är just magnifik, och då i storlek menat. Man ser minst fyra storlekar större ut. Men, vad gör det när känslan är Frihet!!!
Nytt år innebär Valår och det gånger två. Mitt parti har kongress i Stockholm nästa helg och jag är där som åhörare. Kongress är häftigt! Att träffa vänner och partikamrater och samtidigt få lyssna till trevliga debatter är en stor ynnest. Jag ser verkligen fram emot kongressen som är en start på en mycket spännande och intressant valrörelse.
 
Jahaja, nu har jag blåst liv i min blogg igen och ska verkligen försöka hålla den vid liv i alla fall fram till och med valet.
 
Kram till mig och till alla andra <3

RSS 2.0