Nationaldemokraterna!



hade möte bredvid oss i dag. Arg är det lindrigaste man kan bli när man lyssnar på deras budskap. Allt som inte fungerar i Sverige är tydligen invandrarnas fel? Deras budskap går ut på att invandring och flyktingmottagande tar alla ekonomiska resureser så att det i princip inte räcker till något annat.

Äldreomsorgen är så dålig så att " dom som jobbar där gör allt dom kan så att de gamla ska dö så fort som möjligt", enligt ND.
Jag pratade med en äldre man och han sa att i Malmö, i Rosengård, är det så eländigt att Sverige borde ta hem trupperna från Afghanistan och placera dom i Skåne i stället.

Man tror inte att det är sant när man lyssnar på deras, tydligt främlingsfientliga, budskap. Måtte den svenska befolkningen genomskåda deras osolidariska och rasfientliga åsikter!

När jag kom hem till Ljusdal blev jag bjuden på kräftor hos en god vän. Trevligt, trevligt. Kvällen var så varm och skön och det var skönt att sitta ute i den ljumma augustikvällen.



Vi började prata om stjärnfallen som skulle synas och rätt som det var såg vi en "stjärna" som snabbt förflyttade sig över himlen. Den lyste starkt och klart och det var spännande att följa hur den till sist försvann bort ur synfältet.




En händelserik dag med ilska mot främligsfientliga krafter och umgänge med trevliga partikamrater och en avslutning med ro och glädje.


Kommentarer
Postat av: Jocke

Det är väl ingen som skyller på invandrarna utan istället på den rådande politiken och naiva människor som du som verkar tro att alla problem löser sig om problemen flyttas över hit! Det är du som är rasist som vill integrera och decentralicera folks unika kultur och etnicitet, det är du som är antidemokrat när du istället för att vara saklig närmast gör påhopp på ett annat politiskt parti! Skäms människa

2010-08-16 @ 21:44:08
Postat av: Hogan

Funzionamento essere un esperto: è sicuramente avere molti fornitori in materia di software di supervisione Rapporto sui database del computer assicura che commercializzano le caratteristiche per eseguire praticamente quasi tutto. Per il vostro livello di qualsiasi distributore funzionalità può anche non soddisfare il record specifico necessario. Prendere in considerazione il software del computer molto di più questo Hogan tipo di approccio in cui il software del computer deve soddisfare i vostri affari e vuole bene anche per le strutture complesse e anche aziendali. Quindi cautela visitare una impresa che può svolgere anche l'esame vuole e premi e anche essere in grado di darvi consigli per quanto riguarda il miglior metodo nella percezione del business e anche teoricamente per il vostro business.

2012-04-16 @ 10:45:25
URL: http://www.hoganprezzihogan2012.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0